Handelsbetingelser

1. Generelle vilkår og betingelser for salg.

De nedenfor følgende generelle vilkår og betingelser for salg vedrører udbud og salg af tapet, vægbeklædning, værktøj mv. på webshoppen Tapetfabrikken.dk, som ejes og vedligeholdes af:

Juvita.dk ApS
Servicevej 6
4220 Korsør
+45 55 56 12 12
CVR: 37337994

2. Køb hos Tapetfabrikken.dk

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med Tapetfabrikken.dk, før køber har modtaget en ordrebekræftelse fra Tapetfabrikken.dk. Tapetfabrikken.dk opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden. Tapetfabrikken.dk tager forbehold for eventuelle tastefejl og udgået vare. Grundet forsinkelser i websystemet kan der forekomme overlap i lagerstatus.

3. Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvis andet ikke er nævnt.
Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser.

Der tages forbehold for:
• valutaændringer
• force majeure
• leveringssvigt
• afgiftsændringer
• udsolgte varer og trykfejl

4. Salg generelt

Den gældende pris er den angivne pris ved bestillingstidspunktet.

5. Levering

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Tapetfabrikken.dk's underleverandører. Der vil normalvis være en leveringstid på 2-4 hverdage.

6. Afbestilling

Ønsker kunden at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail mærket "Afbestilling" til info@tapetfabrikken.dk. Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.
Har kunden modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, skal denne videresendes til info@tapetfabrikken.dk med teksten "Afbestilling" indsat i emnefeltet. Afbestilling bør ske inden kl. 13 samme dag, som bestillingen er angivet.

Er pakken ikke blevet afbestilt inden kl. 13 samme dag, og er pakken blevet afsendt af tapetfabrikken.dk, dækker kunden forsendelsesomkostningen.

7. Betaling

De mulige betalingsmåder er:
• Dankort
• Visa
• Visa / Dankort
• Visa Electron
• Mastercard

Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her er væsentlig dårligere end ved andre betalingsformer.

8. Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos tapetfabrikken.dk efter købelovens regler. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted, såfremt tapetfabrikken.dk bærer risikoen for manglen efter købelovens regler.
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, opsætningsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

9. Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles tapetfabrikken.dk indenfor rimelig tid efter varens modtagelse.
Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.
Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til tapetfabrikken’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af tapetfabrikken.dk.

10. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Ved returnering af defekte eller forkerte varer til tapetfabrikken.dk, hvor fejl eller defekt defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.
Testgebyret er 250 kr. pr. halve time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.
Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan tapetfabrikken.dk ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.
Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

11. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til shop.juvita.dk, skal være forsvarligt indpakket.
Tapetfabrikken.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, GLS, DHL, mv. og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i transportørens system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til tapetfabrikken.dk. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

12. Er De i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler tapetfabrikken.dk, at kunden retter henvendelse til info@tapetfabrikken.dk.

Fortrydelsesret Den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret

1. 14 dages fortrydelsesret
2. Sådan returnerer du varen

1. 14 dages fortrydelsesret

Ved et forbrugskøb, hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller internettet, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret og herefter 14 dage til at returnere varen. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage og varen returneret inden yderligere 14 dage, tilbagebetaler vi varens pris. For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen desuden være afsendt til nedenstående adresse senest 14 dage efter, at fortrydelsesretten er trådt i kraft.

Juvita.dk ApS
Servicevej 6
4220 Korsør
Danmark

Jf. §20 stk. 3 i Forbrugeraftaleloven er betingelsen for at anvende fortrydelsesretten, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af tapetfabrikken.dk ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor kunden ud fra en vurdering foretaget af tapetfabrikken.dk, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren. tapetfabrikken.dk returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3.

2. Sådan returnerer du varen

Der er to måder hvorpå kunden kan returnere varen:

1. De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet.
- I denne sammenhæng beder vi kunden om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at de straks kan returnere varen til tapetfabrikken.dk.

2. Kunden kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til tapetfabrikken.dk.
- I denne sammenhæng beder vi kunden vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos shop.juvita.dk.

Returadressen er følgende:

Juvita.dk ApS
Servicevej 6
4220 Korsør
Danmark

Mærk pakken "Fortryd" og vedlæg kopi af købs faktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos tapetfabrikken.dk. Beløbet returneres ved bankoverførsel - HUSK at vedlægge kontonummer, som beløbet ønskes overført til.

For returnering se i øvrigt under afsnit 11. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af tapetfabrikken.dk.

Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden. Læs mere her
Ok